Om studentbyen

Rosenborg-StudBY

Rosenborg Studentby er et boligkompleks bestående av 114 hybler. Perfekt for studenter som er opptatt av ordnede boforhold, god standard og optimal beliggenhet. Leieprisen er på kr. 4950 pr. måned + kr. 500 i strøm/energi, tv,  internett, vann og kommunale avgifter inkludert i leieprisen.
Rosenborg Studentby er lokalisert i Weidemanns vei 41 og deler tomt med Trondheim Vandrerhjem. Studentbyen rommer 114 hybler som er delt inn i bofelleskap på tre, seks og syv som deler kjøkken, felles oppholdsrom og bad. Bofellesskap med seks og sju hybler har to baderom. Hvert hybelrom er på 11kvm, med eget uttak for internett og tv (Altiboks kollektiv tv-pakke for borettslag/sameie). Om ønskelig kan den enkelte selv oppdatere dette etter avtale med NTE. Unntaket er i de hybler hvor felles ruter for bofellesskapet er koblet opp.

Bofelleskapene er delvis møblert med senger, stoler, spisebord, kjøkkenutrustning osv. Det eneste man i utgangspunktet trenger å ta med seg er de personlige eiendeler man ønsker. I tillegg har man på eget initiativ mulighet til å møblere ekstra med for eksempel sofa og tv i felles oppholdsrom om bofellesskapet ønsker dette.

Studentbyens vaskeri befinner seg i kjelleren til Trondheim Vandrerhjem (bygget ved siden av). Vaskeriet er ordnet med betalingsløsning, mens tørketrommelen spanderer vi gledelig.

Rosenborg Studentby er sentralt plassert i Trondheim. Det er gangavstand både til Solsiden (ca 10min) og til sentrum (ca 15min). På Solsiden finner man også en hovedfartsåre for busser enten inn eller ut av sentrum. Skoler som ligger i gang- eller sykkelavstand er NTNU Gløshaugen, Dronning Maud og Handelshøyskolen BI. Møllenberg og Rosenborg er forøvrig et meget populært sted å bosette seg som student i Trondheim.

Studentbyen har godt med sykkelparkering, men dog svært få parkeringsplasser tilgjengelig. For den som ønsker parkering er det soneparkering hos Trondheim Parkering som gjelder i området.