Bofellesskap med tre hybler

I et bofellesskap med tre hybler deler du kjøkken, bad og felles oppholdsrom med to andre studenter. Hver hybel er utstyrt med uttak til TV,  90 cm seng (som kan trekkes ut til 180 cm), skrivepult, stol og et stort og romslig dobbeltskap som er 80 cm dypt.  I felles oppholdsrom er det ytterligere lagringsplass i skap med tre store skyveskapdører. Her er det også uttak for tv. Sofa og tv følger ikke med møbleringen, men dette er noe bofellesskapet selv kan velge å sette inn. Kjøkkenet er utstyrt med bestikk, kopper og kar, kjeler,  kjøleskap, fryser, ovn og integrert oppvaskmaskin. Her finnes også et kjøkkenbord med tilhørende stoler som kan brukes til bespisning så vel som studier. Stolene er de samme som de som finnes inne på hyblene. Videre er det felles bad med dusj, vask, toalett og egne skap til alle i bofellesskapet.

Leieprisen er på kr. 4950 pr. måned + kr. 500 i strøm/energi. Tv,  internett, vann og kommunale avgifter inkludert i leieprisen.

MERK: Det medfølger ikke ekstra møbler (Tv, tv-bord og mer), men det følger med bord med stoler (Til høyre) i alle hybler.

IMG_1058

Skjermbilde 2013-03-25 kl. 14.34.05

Klikk på bildene for å gjøre de større